Κόμμα για τα Ζώα: Τα ζωάκια θα ευλογηθούν από την εκκλησία

Κόμμα για τα Ζώα: Τα ζωάκια θα ευλογηθούν από την εκκλησία

3A404050 B1AF 45A0 9E57 826A4088E423 Κόμμα για τα ζώα, π

Εκδήλωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, διοργανώνει το Κόμμα για τα Ζώα μετά από συνεννόηση με τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου η ώρα 16:00 το απόγευμα στο προαύλιο της εκκλησία της Παναγίας της Παντανάσσης (ή Καθολικής) στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, σκοπός της εκδήλωσης, που ίσως διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, πέραν από το γεγονός ότι αποτελεί μια υπενθύμιση της σημασίας και του σημαντικού ρόλου των ζώων στη ζωή μας, είναι και η ευλογία όλων των ζώων που υποφέρουν στον πλανήτη και αυτών που χρειάζονται τη βοήθεια μας. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Αθανάσιος μετά από μία σύντομη αναφορά σε αποσπάσματα από την βίβλο που αφορούν τα ζώα και μια σύντομη προσευχή, θα δώσει την ευλογία του στα πολυαγαπημένα σας ζωάκια.

Παράλληλα το κόμμα καλεί το κοινό να παρευρεθεί στην εκδήλωση μαζί με τα κατοικίδια του, είτε αυτά είναι γάτες, σκύλοι, πουλιά, σαύρες, αράχνες, χάμστερ, ψάρια (αλλά να βρίσκονται κατάλληλα σε νερό). Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα εφαρμοστούν όλα τα πρωτόκολλα που σχετίζονται με τον COVID19.

Τέλος, το κόμμα υπενθυμίζει ότι το κοινό πρέπει να έχει στην κατοχή του γάντια, σακουλάκια, ή ό,τι άλλο χρειάζεται, με σκοπό την περισυλλογή αυτών που τυχόν θα αφήσουν πίσω τους τα ζωάκια σας.