Κόμμα για τα Ζώα: Διοργανώνει Τσικνοπέμπτη χωρίς τσίκνα

«Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου φέτος θα «εορτάσει» την ημέρα αυτή με ένα διαφορετικό τρόπο»

Screenshot 2 2 Κόμμα για τα ζώα, ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου διοργανώνει Τσικνοπέμπτη χωρίς τσίκνα.

Σε ανακοίνωση το Κόμμα για τα Ζώα αναφέρει ότι «φθάσαμε και φέτος στην περιβόητη Τσικνοπέμπτη. Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου συνεχίζει να διαφωτίζει τους πολίτες όσον αφορά την υγιεινή διατροφική του στάση. Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου φέτος θα ‘εορτάσει’ την ημέρα αυτή με ένα διαφορετικό τρόπο και με μόνο γνώμονα την καλή υγεία και ευζωία των ανθρώπων και όλων των πλασμάτων χωρίς την ανάγκη κατανάλωσης κρέατος.

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι της 5 το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Λεμεσό (Ιωάννη Κυριακίδη 12, 3067 Λεμεσός) το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου σε συνεργασία με την ΑΜΑΝΑΜΟΥ (Plant Base Food) θα στήσουν φουκούδες και θα ψήνονται επι τόπου Σιεφταλιά, σουβλάκια, όλα χωρίς κρέας. Το μυστικό θα το μάθετε όσοι κα όσες θα προσέλθετε για να τα απολαύσετε. Επίσης σαλάτες και διάφορα άλλα ζαρζαβατικά. Σούβλα με μανιτάρι, πιπεριές, κρεμμύδι, ντομάτες, κουνουπίδι κλπ θα είναι στην ημερήσια διάταξη.

Σας καλούμε λοιπόν όλους και όλες σε αυτή την μοναδική εκδήλωση στην οποία θα απολαύσετε κάτι το διαφορετικό. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρεται κρασί βίγκαν».

https://www.facebook.com/animalpartycyprusapc/posts/pfbid0mhXcerkX9ktx6B8oUV6VQskCM344AsiKr2q4K4qacY3cmkW6cUyvNBN8LYXNdQXTl?__cft__[0]=AZULA6JWAsTkRYGg_6TxoKXt5wJT–3adUCsx2yNK4poGUmr_ZmwESi8fqAIAnbWWtKilExEJR9I00-uMBwW2In1eqojkQWiW_Q3cmmMbakdgB2lM61vnHU7M4PnztA2tSiX0C23D1GYGJXO5N31aIbv&__tn__=%2CO%2CP-R