ΚΥΠΡΟΣ: Άφαντη η Χριστοδούλου που ψάχνουν για την κομπίνα με τα ταξιδιωτικά πακέτα (εικόνες)

cache 846x3000 Analog medium 551038 158700 292019

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί την πιο κάτω εικονιζόμενη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου, 2017 – 1 Αυγούστου 2018 στην Αραδίππου.

Η καταζητούμενη ονομάζεται Ευανθία Χριστοδούλου, 38 χρόνων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου στο τηλ. 24-804560, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία από την Αστυνομία, στο ΤΑΕ Λάρνακας για καταγγελία μετέβησαν δεκάδες πολίτες που διαμένουν σε διάφορες επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου.

Οι παραπονούμενοι κατήγγειλαν ότι από τις αρχές του χρόνου, η 38χρονη, που είναι αντιπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου, έλαβε χρηματικά ποσά με σκοπό να τα επενδύσει σε τουριστικά πακέτα.

Ωστόσο στη συνέχεια φέρεται να διαπιστώθηκε πως οικειοποιήθηκε μεγάλος μέρος των χρημάτων αυτών, ενώ το ποσό που τσέπωσε φαίνεται να αγγίζει τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται ότι η 38χρονη εγκατέλειψε την Κύπρο για χώρα του εξωτερικού και καταζητείται.

Πηγή: Reporter