ΚΥΠΡΟΣ: Απίστευτη καταγγελία – Άφησαν βρέφος μέσα σε όχημα έξω από υπεραγορά (ΕΙΚΟΝΑ)

Σε μια απίστευτη καταγγελία μέσω Facebook προχώρησε γυναίκα στην οποία κάνει λόγο για εγκατάλειψη βρέφους μέσα σε όχημα

9bbdc4d3de4f69bcfc767d770ced93b8 Καταγγελία

Σε μια απίστευτη καταγγελία μέσω Facebook προχώρησε γυναίκα στη Λεμεσό, στην οποία κάνει λόγο για εγκατάλειψη βρέφους μέσα σε όχημα έξω από υπεραγορά το απόγευμα της Παρασκευής (16/4).

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση αναφέρει: «Βγαίνω από μια υπεραγορά έτοιμη να βάλω τα ψώνια στο αυτοκίνητο μου και ακούω ένα κλάμα μωρού από το διπλανό αυτοκίνητο. Ένα νεογέννητο κοριτσάκι στο καρεκλί του μόνο του μέσα στην ζεστή, να σκεπάστηκε το πρόσωπο του με την κουβέρτα και το παράθυρο μόνο τρία δάκτυλα ανοικτό και πόρτες κλειδωμένες. Μονομιάς προσπάθησα να βάλω το χέρι μου από το παράθυρό να φτάσω να το ξεκλειδώσω αλλά δεν φορούσε τον αγκώνα μου να περάσει. Ξανά προσπάθησα το έσπρωξα με δύναμη να μπει και κατάφερα και άνοιξα την πόρτα. Ξεσκέπασα το μωρό, φυρμένο στο κλάμα και στο δρώμα και το παίρνω αγκαλιά. Έτρεξαν άλλοι να γυρέψουν την μητέρα του μωρού μέσα στην υπεραγορά αλλά με καθυστέρηση. Το κρατούσα 20 λεπτά και ακόμα να φανεί η μάνα του μωρού και ο Θεός ξέρει πόση ώρα ήταν εκεί πριν το δω εγώ».

Συνεχίζει αναφέροντας «τελικά εμφανίζεται έτσι χαλαρά με τον άντρα της κι άλλα 2 μωρά (αλλοδαποί). Τα δύο μπορούσε να τα πάρει το τρίτο που ήταν και βρέφος το άφησε στο αυτοκίνητο μόνο του».

Σύμφωνα με πληροφορίες για το περιστατικό είναι ενήμερη η Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών του βρέφους.

Δείτε την ανάρτηση:
1607ab317665aa Καταγγελία

Πηγή: Sigmalive.com