ΚΥΠΡΟΣ: Απόπειρα απαγωγής δύο ανήλικων παιδιών – Σύλληψη δύο προσώπων

cache 1500x3000 Analog medium 755871 155339 482019
Εικόνα Αρχείου

Η παρατηρητικότητα και η άμεση επέμβαση δύο ιδιωτικών φρουρών, που εκτελούσαν καθήκοντα φύλαξης του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Χλώρακας, απέτρεψε την Παρασκευή την απαγωγή δύο παιδιών.

Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο φρουρών και τις έρευνες της Αστυνομίας, δύο Σύροι που επέβαιναν αυτοκινήτου κινούνταν ύποπτα και για αρκετή ώρα στο δρόμο μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο Χλώρακας και σε κάποια στιγμή που δύο παιδιά περνούσαν από εκεί με τα ποδήλατα τους, επιχείρησαν να τα αρπάξουν.

Οι φωνές του μεγαλύτερου από τα παιδιά όμως, κινητοποίησε άμεσα τους φρουρούς ασφαλείας οι οποίοι επενέβησαν και έτρεψαν τους δύο ύποπτους σε φυγή.

Πρόλαβαν ωστόσο να κρατήσουν τους αριθμούς κυκλοφορίας του οχήματος τους και να ενημερώσουν αμέσως την Αστυνομία. Παράλληλα, οι δύο φρουροί κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τα δύο άτομα σταθμευμένο σε περιοχή κοντά στο σημείο που διαδραματίσθηκε το συμβάν.

Η Αστυνομία που έφθασε στη σκηνή εντόπισε όντως δύο Σύρους μέσα σε αυτοκίνητο και τους οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου προκειμένου να ανακριθούν. Τα δύο παιδιά, ηλικίας 13 και 7 ετών, είναι παιδιά κατοίκων της Χλώρακας και επίσης μεταφέρθηκαν με τους γονείς του στην Αστυνομία για να δώσουν λεπτομέρειες για το συμβάν που κατάγγειλαν οι ιδιώτες φρουροί.

Πηγή: Philenews