ΚΥΠΡΟΣ: Χτύπησε και έστειλε στην εντατική τον 75χρονο για το…ενοίκιο

O 75χρονος φαίνεται πως ήταν ο σπιτονοικοκύρης του σπιτιού του 39χρονου που συνελήφθη

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 09 30T091441.837 Αστυνομία

Στη σύλληψη 39χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία σχετικά με υπόθεση απόπειρας φόνου στη Λεμεσό.

Ο 39χρονος σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φ» οδηγήθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας. Σύμφωνα με τα γεγονότα της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης όλα διαδραματίστηκαν χθες το πρωί στο εργαστήρι του 75χρονου στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ.

Ο 75χρονος δέχθηκε ανελέητο γρονθοκόπημα και κλωτσιές από 39χρονο ύποπτο. Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της  ίδιας ημέρα στην οικία του στο Κολόσσι. Οδηγήθηκε για ανάκριση ωστόσο δεν συνεργαζόταν μετους ανακριτές και δεν απαντούσε σε καμία από τις ερωτήσεις που του υπέβαλλαν και έλεγε ασυναρτησίες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 39χρονος είναι πρόσωπο που γνώριζε τον 75χρονο καθώς ο τελευταίος είναι ο σπιτονοικοκύρης του σπιτιού του. Να σημειωθεί επίσης ότι σύμφωνα με το ΡΙΚ αιτία της επίθεσης ήταν το ενοίκιο.

Επιπλέον, ο ύποπτος απασχόλησε τις Αρχές των Βρετανικών Βάσεων και έχει καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα, ενώ είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Το χρονικό της επίθεσης

Ο 75χρονος ιδιοκτήτης εργαστηρίου βρισκόταν εντός του υποστατικού του, μαζί με τον 72χρονο συνέταιρο του, τότε ο 39χρονος  εισήλθε σε αυτό και χωρίς αιτία, χωρίς να προηγηθεί οτιδήποτε άλλο, του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπά με τα χέρια του στο πρόσωπο.

Το θύμα έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, ενώ ο δράστης συνέχισε να τον κτυπά, κλωτσώντας τον στο πρόσωπο, ενώ χτυπήματα δέχθηκε και ο 72χρονος, στην προσπάθεια του να σταματήσει τον άγνωστο άνδρα.

Ακολούθως ο δράστης αναχώρησε από τη σκηνή με διπλοκάμπινο όχημα, ενώ οι δυο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του 75χρονου στο ΓΝ Λευκωσίας,. Ο 72χρονος έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.

Πηγή: Sigmalive