Kύπρος: Έκλεψαν δύο οχήματα αξίας 60.500 ευρώ από γραφεία εταιρείας

b police1 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, Κλοπή

Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία εταιρείας πώλησης αυτοκινήτων στη Λεμεσό και έκλεψαν δυο οχήματα αξίας 60,500 ευρώ, οδηγώντας τα μέσα από την γυάλινη προθήκη του καταστήματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη μια τα μεσάνυκτα και καταγγέλθηκε από 21χρονο πολίτη. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ενώ περνούσε με το όχημα από την οδό Πάφου, είδε εκθεσιακό όχημα καταστήματος πώλησης αυτοκινήτων να περνά μέσα από τη βιτρίνα του καταστήματος και να το οδηγεί κάποιος έξω από τον χώρο.

Η σκηνή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι παραβιάστηκε η γυάλινη συρόμενη πόρτα εισόδου του καταστήματος.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο πωλήσεων της εταιρείας, που κλήθηκε στον χώρο, κλάπηκαν δυο καινούργια αυτοκίνητα, ένα αυτοκίνητο μάρκας Honda HRV, αξίας 32.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο μάρκας Honda Vezel, αξίας 28.500 ευρώ.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται, ενώ αξιολογούνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, που εκτιμάται ότι ήταν τουλάχιστον δυο.