ΚΥΠΡΟΣ: Έξι αλλοδαποί διέμεναν στην διώροφη οικία που κατέρρευσε

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, είχε έρθει άμεσα σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της διώροφης, πλινθόκτιστης κατοικίας, ο οποίος ανέφερε ότι στην εν λόγω οικία διέμεναν 6 αλλοδαπά άτομα.

imagew αλλαοδαποί, Αραδίππου, οικια

Έξι αλλοδαποί διέμεναν στη διώροφη οικία που κατέρρευσε τα ξημερώματα στην Αραδίππου. Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται πως στη 01.40 λήφθηκε κλήση για πιθανόν παγιδευμένα άτομα μετά από κατάρρευση μέρους πλινθόκτιστης, διώροφης οικίας στην Αραδίππου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας Υπαστυνόμου Αντρέα Παπαδόπουλου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Με την άφιξή της, η ομάδα διάσωσης ξεκίνησε έρευνα στα συντρίμμια της κατοικίας.

Αναφέρεται πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, είχε έρθει άμεσα σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της διώροφης, πλινθόκτιστης κατοικίας, ο οποίος ανέφερε ότι στην εν λόγω οικία διέμεναν 6 αλλοδαπά άτομα.

Σε συνεργασία με την Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία “ξεκίνησε διαπίστωση κατά πόσον ή όχι, οι ένοικοι βρίσκονταν εντός της οικίας και διαφάνηκε ότι δεν υπήρχε κανένα άτομο εντός της οικίας τη συγκεκριμένη στιγμή”.