ΚΥΠΡΟΣ: Με φανέλες του Μέσι επιχείρησαν να απαγάγουν τα τέσσερα ανήλικα αγόρια

Συνελήφθησαν δύο Αιγύπτιοι ηλικίας 29 και 21 ετών - Αποπειράθηκαν να πείσουν ένα 8χρονο και τρεις 11χρονους να μπουν στο όχημα που επέβαιναν

police car 03 ΑΠΑΓΩΓΗ, Αστυνομία

Πολύ σοβαρή υπόθεση φαίνεται να διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό καθώς νωρίς χθες το βράδυ δύο Αιγύπτιοι φέρονται να αποπειράθηκαν να απαγάγουν τέσσερα ανήλικα αγόρια και να τους πείσουν να μπουν στο όχημα που επέβαιναν.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών από την Αίγυπτο και διερευνά υπόθεση απόπειρας αρπαγής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ στην Πλατεία Παλαιού Λιμανιού, όχημα πλησίασε τους τέσσερις ανήλικους που περπατούσαν στην περιοχή. Οι δύο επιβαίνοντες, σύμφωνα με την καταγγελία, προσέγγισαν τους ανήλικους και προσπάθησαν να τους πείσουν μπουν στο όχημα μαζί τους, προκειμένου να τους δώσουν αθλητικές μπλούζες του διάσημου ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Μέσι. Τα τέσσερα αγόρια αντιστάθηκαν και τράπηκαν σε φυγή.

Οι ανήλικοι βρήκαν καταφύγιο σε υποστατικό και ζήτησαν βοήθεια από τον ιδιοκτήτη, εξηγώντας του τί είχε συμβεί. Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία εντόπισε τους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 29 και 21 ετών και προχώρησε στην σύλληψή τους, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

Στην περιοχή βρίσκονταν και οι γονείς τους, που πήγαν για περπάτημα στον Μόλο, οι οποίοι ενημερώθηκαν και παρέλαβαν τα τέσσερα αγόρια. Οι δύο αλλοδαποί αρνούνται ενοχή.