ΚΥΠΡΟΣ: Πέντε ανήλικοι στο νοσοκομείο μετά από πάρτυ και κατανάλωση αλκοόλ

Καταγγελίες για αλόγιστη χρήση αλκοόλ από τους νεαρούς

AMBULANCE CYPRUS Halloween

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα μέθης κατέληξαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου πέντε ανήλικοι ηλικίας 15-16 ετών μετά από παρτυ με αφορμή το Halloween.

Σύμφωνα με την αστυνομία λήφθηκε κλήση μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευή από πολίτη ο οποίος παραπονέθηκε για οχληρία σε περιοχή της Λεμεσού από νεαρούς που έκαναν πάρτυ σε σπίτι. Όταν η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο το πάρτυ είχε λήξει, ωστόσο η αστυνομία ενημερώθηκε ότι ασθενοφόρα είχαν κληθεί στην περιοχή και είχαν παραλάβει νεαρούς που βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης σε υπαίθριο χώρο της περιοχής.

Όπως επισημάνθηκε στην αστυνομία από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού στο οποίο γινόταν το πάρτυ, δεν είχε χοηρηγηθεί αλκοόλ και οι νεαροί που βρέθηκαν στον υπαίθριο χώρο μεθυσμένοι και που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, δεν είχαν καταναλώσει εντός της οικίας αλκοόλ.

Να σημειωθεί ότι πατέρας, το παιδί του οποίου ήταν προσκεκλημένο στο εν λόγω πάρτι καταγγέλλει ότι έγινε χρήση ουσιών και αλκοόλ από τους ανήλικους.

Πάντως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού όπως πληροφορούμαστε, τα παιδιά μετά από ολιγόωρη παραμονή στο νοσοκομείο για νοσηλεία πήραν εξιτήριο και είναι καλά.