ΚΥΠΡΟΣ: Ψυχολόγος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης αλλά και αδικήματα που αφορούν κατοχή παιδικής πορνογραφίας

σεξουαλική κακοποίηση

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού παραπέμφθηκε ψυχολόγος ηλικίας 50 ετών σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φιλελεύθερου, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης αλλά και αδικήματα που αφορούν κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, ο εν λόγω ψυχολόγος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικο συγγενικό του πρόσωπο το οποίο ακολούθως προέβη σε καταγγελία στις Αρχές. Το ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας χειρίζεται με πολύ μεγάλη προσοχή την υπόθεση, λόγω της ιδιαιτερότητάς της, αφού σε αυτήν υπάρχουν ανήλικα θύματα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν πρόσφατα.

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το οποίο διέταξε όπως αφεθεί ελεύθερος με όρους. Να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, να καταβάλει ως εγγύηση το ποσό των 80.000 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά και να παρουσιάζεται σε αστυνομικό σταθμό για να υπογράφει.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στις 22 Ιουλίου 2021, με τον κατηγορούμενο να καλείται να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Οι εξετάσεις από το Γραφείο Χειρισμού Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Παιδιών του Αρχηγείου Αστυνομίας σε συνεργασία με τον Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Πηγή: Philenews