ΚΥΠΡΟΣ: Τραύμα στον λαιμό φέρει το 12χρονο αγγελούδι – Εκτός κινδύνου η μητέρα

15d67dd9946a49 1 exclusive

Όλο και πιο τραγικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία του 12χρονου αγοριού από την μητέρα του, το μεσημέρι στο Γέρι, που πάγωσε το παγκύπριο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το 12χρονο αγγελούδι φέρει μεταξύ άλλων τραύμα στον λαιμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Mητέρα σκότωσε το 12χρονο παιδί της (εικόνες)

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η κατάσταση της μητέρας φαίνεται να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου, ενώ πάντα σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αφού τόσο η ίδια, όσο και το παιδάκι της που δολοφόνησε βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος.

Τα μέλη της Αστυνομίας συνεχίζουν να διεξάγουν έρευνες τόσο εντός, όσο και εκτός της οικίας. Στο σημείο έφτασε και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους για αυτοψία.

Σύμφωνα με τους γείτονες ο χαροκαμένος πατριός, ο οποίος μεγάλωνε τον δωδεκάχρονο με την σύζυγο του, έφτασε γύρω στο μεσημέρι στο διαμέρισμα για να αλλάξει ρούχα, ωστόσο η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να εισέλθει.

Θεωρώντας ότι η μητέρα και το παιδί του κοιμούνται, έφυγε για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα.

Τότε αντιλήφθηκε ότι κακό είχε συμβεί αφού η πόρτα παρέμενε κλειδωμένη και ως εκ τούτου, κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική. Ήταν η στιγμή που η μητέρα εντοπίστηκε σε δωμάτιο μέσα σε λίμνη αίματος και δίπλα βρέθηκε να κείτεται νεκρό το 12χρονο αγγελούδι.

Στη γειτονιά επικράτησε πανικός μετά τη διάδοση της είδησης ενώ στο σημείο έσπευσε και ο Δήμαρχος Γερίου. Στη σκηνή μετέβησαν και ο Διευθυντής και ο Βοηθός Διευθυντής της Αστυνομίας.

Πηγή: Reporter