Λεμεσός: Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τραυματισμό 45χρονης – Λήφθηκαν καταθέσεις από γείτονες και φίλους

Ο συμβίος της έχει συλληφθεί για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

b b asthenoforo Λεμεσός

Δεν αποκλείεται ακόμη κανένα ενδεχόμενο για τις συνθήκες του κρίσιμου τραυματισμού 45χρονης, δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, σημειώνοντας ότι ο συμβίος της εκφράζει άγνοια για τα τραύματα της.

Σε δηλώσεις, έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει η 45χρονη και εν αναμονή ολοκλήρωσης των ερευνών στη σκηνή από ιατροδικαστή, μέλη της ΥΠΕΓΕ και του ΤΑΕ Λεμεσού, ο κ. Κυριάκου είπε πως «οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η κοπέλα, η κατάσταση της οποίας είναι πάρα πολύ κρίσιμη διερευνώνται και μέχρι στιγμής δε μπορούμε να αποκλείσουμε το οτιδήποτε».

Πρόσθεσε ότι ο συμβίος της, ο οποίος έχει συλληφθεί για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας, υποστηρίζει ότι η 45χρονη ξύπνησε το πρωί και του ανέφερε ότι δεν αισθανόταν καλά και ακολούθως κλήθηκε ασθενοφόρο, που την μετέφερε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο.

Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες ότι το βράδυ οι δυο είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως «είμαστε στα πολύ αρχικά στάδια δε μπορούμε να αποκλείσουμε το οτιδήποτε, οι εξετάσεις συνεχίζονται, ο ιατροδικαστής εξέτασε τόσο το συμβίο όσο και την τραυματία και αναμένονται οι εκθέσεις, αλλά και να γίνουν και κάποιες άλλες εξετάσεις».

Επαναλαμβάνοντας ότι διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ανέφερε πως «έχουν γίνει όλες οι εξετάσεις με γείτονες από την πολυκατοικία και με πρόσωπα του στενού φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος, λήφθηκαν αρκετές καταθέσεις και προσπαθούμε να διαπιστώσουμε, όπως σας έχω πει, κάτω από ποιες συνθήκες τραυματίστηκε».

Υπενθυμίζεται ότι η 45χρονη, η οποία είναι ουκρανικής καταγωγής, νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση, φέροντος αιμάτωμα και κάταγμα στη δεξιά πλευρά της κεφαλής.

Πηγή: ΚΥΠΕ