ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Συγκλονίζει ο πατέρας του 11χρονου – «Ήρθε ο γιατρός και μου είπε το μωρό σου θα πεθάνει μέχρι τη Δευτέρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο πατέρας του 11χρονου Μαρίνου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο

C262ECF9 36E3 4700 8BEC 2D9A13ACC9B0

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο πατέρας του 11χρονου Μαρίνου ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λευκωσίας μετά από τροχαίο. Το τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη βδομάδα στο Λιοπέτρι. Ο πατέρας του παιδιού μέσω Facebook κατήγγειλε ότι το παιδί δεν έτυχε ικανοποιητικής περίθαλψης και λίγο έλειψε να πεθάνει αφού πηγαινοερχόταν μέσα στο ασθενοφόρο λόγω έλλειψης αξονικού στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ είπε ότι το παιδί του δεν πήγαινε καλά. «Έπιασα τηλέφωνο και ήρθε ο γιατρός την ίδια μέρα.. ήρθε ο γιατρός από Ελλάδα και το χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική».

«Το μωρό έκανε ψηλές πιέσεις λόγω του οιδήματος. Όταν ήρθε ο γιατρός το μωρό ήταν σε κώμα. Μου είπε ότι το παιδί μου ως τη Δευτέρα θα πεθάνει…».

«…Έκανε τα πάντα. Στις 22.00 της Παρασκευής έπιασε το μωρό και του έκανε εκεί επέμβαση. Το μωρό σταθεροποιήθηκε τώρα αλλά είναι ακόμη κρίσιμα και κινδυνεύει. Κάθε μέρα τους ρωτούσα πότε θα ξυπνήσει το μωρό και μου έλεγαν αύριο, αύριο», είπε ο πατέρας.

Στη συνέχεια είπε ότι «έβαζαν το μωρό στο ασθενοφόρο γιατί δεν είχε αξονικό στο Μακάριο. Το έβαλαν 3 φορές. Πόσα μωρά πέθαναν μέσα στο Μακάρειο;», διερωτήθηκε.

Τέλος είπε ότι αυτό που προέχει τώρα είναι να γίνει καλά ο γιος του ενώ όπως είπε ο γιατρός από Ελλάδα του είπε ότι θα μείνει στο πλευρό του παιδιού μέχρι να γίνει καλά. Δήλωσε μάλιστα ότι θα προβεί σε καταγγελία για τα όσα είπε ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που έκανε και κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει.

Στο βίντεο πιο κάτω η μαρτυρία του πατέρα.