Ματσάκης για επιδημιολογική ομάδα: “Τα έκαναν θάλασσα!”

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 01 05T142859.377 Coronavirus, Μάριος Ματσάκης

Αυτούσια η ανάρτηση του Ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη, σχετικά με τις αποφάσεις των αρμόδιων για την αναχαίτιση της πανδημίας, που όπως αναφέρει απέτυχαν. 

Η ανάρτηση: 

Τα έκαναν θάλασσα!

Παρακολουθώ την εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» στο Σίγμα. Λαμβάνουν μέρος τρία μέλη της «επιδημιολογικής» επιτροπής, ο Ιατρικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ και ο Πρόεδρος των Κυβερνητικών Γιατρών.

Ένα γενικό συμπέρασμα είναι οτι η επιτροπή που συμβουλεύει τον Πρόεδρο, ο ΟΚΥπΥ και το Υπουργείο Υγείας απέτυχαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Εγώ λέω τα έκαναν θάλασσα! Και όμως, αντί να πάνε όλοι σπίτι τους, εξακολουθούν να παίρνουν αποφάσεις που επηρεάζουν την ζωή μας. Γιατί;; Για να συνεχίσουν την αποτυχία τους; Για να προκαλέσουν ακόμη περισσότερα προβλήματα στο λαό μας;

Είμαι πολύ απαγοητευμένος αλλά και θυμωμένος. Φτάνει πια αυτή η φαρσοκωμωδία αντιμετώπισης της πανδημίας. Αν έχουν ίχνος ευθιξίας να παραιτηθούν όλοι τους: Επιτροπή συμβούλων, ηγεσία του ΟΚΥπΥ και Υπουργός Υγείας. Αλλά που τέτοια ευθιξία; Την καρέκλα και μόνο τη καρέκλα! This is Cyprus!!! Δυστυχώς.

Μ.Ματσακης
Ιατροδικαστής
7/1/21