Μεθυσμένος «πετούσε» με 177 χιλιόμετρα – Συνελήφθη 44χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου σήμερα ο 40χρονος

DisTCIXWkAA1BV3 Αστυνομία, ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για άμεση εκδίκαση υπόθεσης εναντίον του, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα 40χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλης, με υπερβολική ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.45π.μ. σήμερα, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, παρά τα Λύμπια, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 177 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το ανώτατο όριο είναι 100 χιλιόμετρα την ώρα. Αφού ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του ήταν 40χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος υποβλήθηκε και σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με θετική ένδειξη.

Ως αποτέλεσμα ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα. Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη 75μg%, αντί 22μg%.

Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της υπερβολικής ταχύτητας και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, ο 40χρονος υπέγραψε εγγυητήριο έγγραφο για να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου και απολύθηκε της κράτησής του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού διερευνά την υπόθεση.