«Μην στείλεις επιστολή στην Κύπρο… έχουν παντού δικούς τους» (Βίντεο)

«Στις αρχές δεν θα δώσω κανένα στοιχείο - Είναι οριστικό»

321cb59d469c844844a158dcb270a03f 51 24χρονη, βιασμός, Ηλίας Γκιώνης, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με αφορμη την καταγγελία βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ο οποίος έφερε στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση παραμένει άφαντος ενώ η κυπριακή αστυνομία προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να δώσει και γραπτώς τα στοιχεία που όπως ο ίδιος υποστηρίζει κατέχει για εμπλοκή κυπρίων σε κύκλωμα μαστροπείας.

Μάλιστα, ο ακτιβιστής προχώρησε σε ανάρτηση του στο Instagram αναφέροντας ότι «με προσέγγισαν οι αρχές από την Κύπρο για να στείλω επιστολή με όλα τα στοιχεία που έχω για την εμπλοκή της Κύπρου στο κύκλωμα και αλλά… Θα την έστελνα σήμερα αλλά δεν πρόλαβα γιατί έτρεχα. Ευτυχώς μια κοπέλα που μου είχε στείλει μειλ έστειλε και στον δικηγόρο μου και του είπε να μην στείλω την επιστολή και ότι παντού έχουν δικά τους άτομα. Έχω πληροφορίες που το επιβεβαιώνουν. Oπότε ενημερώνω και εδώ ότι έχω κάνει μπακ απ σε διαφορετικές συσκευές παράλληλα έχει και ο δικηγόρος μου τα αρχεία αλλά και άτομα σε όλη την Ελλάδα που εμπιστεύομαι και έχουν ασφαλή σύστημα. Στις αρχές δεν θα δώσω κανένα στοιχείο αν δεν μιλήσω πρώτα με τον δικηγόρο μου αλλά και τον δικηγόρο της κοπέλας. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ».

djokovic minisi 1 24χρονη, βιασμός, Ηλίας Γκιώνης, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Υπήρχαν Κύπριοι στο πάρτι και κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο»

Λόγο για «διεθνές κύκλωμα» έκανε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος έχει κληθεί να ενισχύσει νομικά την 24χρονη, η οποία κατήγγειλε βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Με αφορμή τα στοιχεία που προέκυψαν από την Κύπρο, ο δικηγόρος ανέφερε πως «υπήρχαν Κύπριοι στο εν λόγω πάρτι και, επίσης, υπήρχαν κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο. Δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα, είναι διεθνή» και ζήτησε από τις ελληνικές Αρχές να κινηθούν με ταχύτητα. «Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις» ανέφερε ο κ. Διαλυνάς, προσθέτοντας πως πρόκειται για κύκλωμα μαστροπείας και ναρκωτικών. Μάλιστα, χαρακτήρισε «απαράδεκτο να μην έχουν βγει οι τοξικολογικές μετά από 20 μέρες».

Στο μεταξύ, να καταθέσουν ανωμοτί στην Εισαγγελία της Ελλάδος καλούνται οι τέσσερις νεαροί της παρέας της Αθήνας που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Μετ» της Θεσσαλονίκης. Αύριο Παρασκευή στην Εισαγγελία έχει κληθεί και η 24χρονη Γεωργία, προκειμένου να δώσει τρίτη, συμπληρωματική, κατάθεση.