Μητέρα Βαγγέλη: «Έγιναν δυο καβγάδες το πρωί… μετά το παιδί μου σκοτώθηκε» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έγινε ένας καβγάς στο διαμέρισμα και άλλος ένας στο γκαράζ»

9906FB59 5ECD 4F33 BD63 AD0C09DD4281

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η μητέρα του υποπλοίαρχου Βαγγέλη Φραγκούλη, μετά την απόφαση του θανατικού ανακριτή η οποία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Ο θανατικός ανακριτής αφήνει ανοικτή τη διερεύνηση των αιτιών θανάτου του Βαγγέλη.

«Είναι μια ανάσα, ανακούφιση σε όλο αυτόν τον αγώνα που έγινε εδώ και δυόμιση χρόνια. Κουράστηκα και αγανάκτησα πολύ εδώ και δυόμιση χρόνια προσπαθώντας να αποδείξω τα αυτονόητα. Αποδείχθηκε από το Δικαστήριο ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε άνθρωπος να πολεμήσει και να λάμψει Δικαιοσύνη.

Το Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι τα πορίσματα των δυο ιατροδικαστών είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Είναι πάρα πολλά αυτά που δεν έκαναν. Αν τα είχαν κάνει εγώ δεν θα είχα κάνει όλο αυτό τον αγώνα», είπε η κ. Νεκταρία Βλάχου.

«Φυσικά και υπάρχουν απαντήσεις για τον θάνατο του Βαγγέλη. Σε αυτόν τον αγώνα δεν είμαι μόνη μου, υπάρχουν άξιοι ερευνητές και επιστήμονες. Όλοι μαζί αγωνιστήκαμε για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα σήμερα», συμπλήρωσε.

Τώρα σε ότι αφορά τα επόμενα στάδια της διαδικασίας, η κ.Βλάχου είπε πως τώρα αναμένουν από τον ΓΕ να διορίσει ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές και να αρχίσει εκ νέου έρευνα εις βάθος και να ανακριθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στους δυο καβγάδες του πρωινού.

«Έγινε ένας καβγάς στο διαμέρισμα και άλλος ένας στο γκαράζ. Δεν θα πω περισσότερα όλα τα στοιχεία υπάρχουν. Η δικαίωση μου θα έρθει με τη σύλληψη των δραστών. Το παιδί μου δεν έφυγε μόνο του. Το παιδί μου βασανίστηκε. Ανθρώπινο χέρι το έκανε… υπάρχουν αποδείξεις.

Είναι άδικο κάποιοι να έχουν τίτλο εξουσίας και να μην κάνουν το αυτονόητο. Κάποιος για να μπορεί να χειριστεί μια υπόθεση θα πρέπει να βάλουν στη θέση μου τον εαυτό τους και στη θέση του παιδιού μου το δικό τους παιδί. Μόνο τότε θα μπορούν να λέγονται άνθρωποι», είπε καταληκτικά.

Ολόκληρη η παρέμβαση της στο βίντεο πιο κάτω.

Πηγή: Sigmalive