Νέα καταγγελία: Γιατρός φέρεται να εμβολίασε ασθενή με άλλη ουσία, αντί του εμβολίου

Νέα καταγγελία: Γιατρός φέρεται να εμβολίασε ασθενή με άλλη ουσία, αντί του εμβολίου

emvolio 3 Coronavirus, Kαταγγελία, γιατρός, Εμβόλια

Νέα σοβαρή καταγγελία αναφορικά με φερόμενο εμβολιασμό έχει ενώπιον της η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα,  αστυνομικές πηγές, ανέφεραν στην ιστοσελίδα ότι πολίτης στην επαρχία Λεμεσού, κατήγγειλε στις Αρχές, ότι γιατρός στην ίδια πόλη, φέρεται να τον εμβολίασε, αλλά με διαφορετική ουσία. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έρχεται να προστεθεί σε σειρά πέντε άλλων υπό διερεύνηση υποθέσεων γιατρών που αφορά όχι μόνο πλαστό πιστοποιητικό.

Στην υπόθεση που αναφέραμε πάντως, η οποία ξεκίνησε να διερευνάται σήμερα, αστυνομικές πηγές, εξήγησαν ότι είναι δύσκολο να διαπιστωθεί αν έχει λάβει διαφορετική ουσία, από την ουσία του εμβολίου.

Συνολικά έξι υποθέσεις

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την δεδομένη στιγμή διερευνώνται συνολικά έξι υποθέσεις. Συγκεκριμένα τρεις υποθέσεις γιατρών στην επαρχία Λεμεσού, μία στην επαρχία Λάρνακας που αφορά τον 53χρονο γιατρό ο οποίος είναι υπό κράτηση για το πλαστό πιστοποιητικό Covid19 και δύο στην Πάφο. Όσον αφορά τον γιατρό στην επαρχία Λάρνακας, το διάταγμα προσωποκράτησης του λήγει την ερχόμενη Παρασκευή.

Πηγή: Politis