Νέα τραγωδία: Έσβησε στην άσφαλτο ο 41χρονος Σπυρίδωνας

Ο 41χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στο σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου

5FDE7047 E100 4DD4 A71B D4FDA7094B1F Κύπρος, νέα τραγωδία

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες βράδυ στην επαρχία Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Σπυρίδωνας Ζαφειριάδης, 41 ετών κάτοικος Πάφου.

Το νέο θανατηφόρο, συνέβη γύρω στις 9.45μ.μ. χθες, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά την έξοδο Κολοσσίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 41χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στο σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου και να ακινητοποιηθεί.

Από τη βιαιότητα της πρόσκρουσης, ο 41χρονος εκτινάχθηκε από το όχημά του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες της τροχαίας σύγκρουσης, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805252 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.