Ο «ανάπηρος και ανάποδος» όπως τον αποκαλούσαν, συγκλόνισε το Πανελλήνιο στο «Πακέτο»!

Έχεις πακέτο

Μαθήματα δύναμης και απίστευτα παιχνίδια της ζωής φέρνει στο φως το άνοιγμα των τελευταίων πακέτων για το 2017!

Μετά την ιστορία της Ντανιέλας από την Κύπρο συγκλόνισε κυριολεκτικά τους τηλεθεατές της εκπομπής “Πάμε Πακέτο”, ήρθε η ιστορία του Ανδρέα Συμεού!

Ο Ανδρέας ξεδίπλωσε τις αρνητικές του αναμνήσεις από τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, το bullying που δέχτηκε και πως τα κατάφερε να αντεπεξέλθει!

Τα δύσκολα χρόνια που δε άνοιγε το στόμα του να καταμαρτυρήσει όσα ζούσε ούτε καν στην οικογένεια του μην τους στενοχωρήσει!

Ο άντρας από την Λευκωσία όχι μονό τα κατάφερε αλλά έφτασε σε σημεία εντυπωσιακά!

Από το παιδί που αποκαλούσαν «ανάπηρο και ανάποδο…» είναι πλέον μέλος της Εθνικής Παραολυμπιακης ομάδας της Κύπρου, έχει διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και συνεχίζει ακάθεκτος αφού ήδη προπονείται για τους επόμενους Ολυμπιακούς αγώνες!

Τώρα φορά το εθνόσημο και κάνει την Κύπρο περήφανη! Το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση κάλεσε στο Πακέτο τον άνθρωπο που τον πίστεψε! Ο προπονητής του και δεύτερος του πατέρας ήταν ο παραλήπτης!

Έχεις πακέτο
Δείτε εδώ όσα είπε στον Reporter online και στην συνάδελφο Άντρη Κούννου για τα όσα έζησε «Δεν είμαι πια ο ανάπηρος που κοροϊδευαν, ο αθλητισμός μου άλλαξε τη ζωή»

Δείτε το επεισόδιο που θα προβληθεί το Σάββατο!

Source