Ο καρκίνος επέστρεψε για 3η φορά για τον 10χρονο Λούκα – Ράγισε καρδιές ο πατέρας του: «Κλαίω και πονάω»

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του μικρού Λούκα, Αντρέας: «Κλαίω και πονάω...Ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά»

1 Copy Copy 116

Η Οδύσσεια του μικρού Λούκα Σταύρου από την Πάφο συνεχίζεται. Ο καρκίνος κτύπησε για Τρίτη φορά την πόρτα του 10χρονου. Ο Λούκας Σταύρου διαγνώστηκε με οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία σε ηλικία μόλις τριών ετών, ενώ πέντε χρόνια αργότερα η λευχαιμία είχε επιστρέψει και αναζητούσε δότη μυελού οστών. 

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι η λευχαιμία επέστρεψε.

Τις δύο τελευταίες ημέρες ο Λούκας προέβη στις απαιτούμενες εξετάσεις μετά την θεραπεία του έλαβε και πριν από λίγη ώρα η μητέρα του, Γεωργία Παπαλουκά μας ενημέρωσε ότι τα αποτελέσματα μας δεν είναι καλά και ότι η λευχαιμία επέστρεψε…

«Επειδή οφείλουμε να σας ενημερώσουμε δεν είναι καλά τα αποτελέσματα μας ή λευχαιμία επέστρεψε..Υποτροπή»

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του: «Κλαίω και πονάω».

Με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση ο πατέρα του Λούκα, Ανδρέας, ενημέρωσε ότι ο καρκίνος επέστρεψε για τρίτη φορά για τον μικρό του γιο.

Αυτούσια η συγκινητική ανάρτηση:

Ώρα 13:30 …….Γυρνάω στο δωμάτιο που ήταν ξαπλωμένος ο Λούκας μου ….Μπαμπά γιατί κλαις? Που είναι η μαμά? Του είπα με τρεμάμενενη φωνή κάπου εδώ είναι. Ναι μα εσύ κλαις μου λέει και πάλι. Κλαίω αγάπη μου επειδή τελικά θα πάμε εκείνο το ταξίδι στην Γερμανία…….Και για αυτό το πράγμα κλαις? Ναι καρδούλα μου για αυτό, μικρέ μου ήρωα…….Κλαίω και πονάω……….Ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά. Θα πρέπει και πάλι να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να αφήσουμε πίσω ότι μας βασανίζει ή οποιαδήποτε εκκρεμότητα είχαμε. Προτεραιότητα έχεις εσύ μικρέ μου πρίγκιπα. Να πάμε να γίνεις καλά και δυνατός!!!