Ο όρος που βάζει ο Αδάμου για να πει ΝΑΙ για το Υπουργείο Υγείας

Ο όρος που βάζει ο Αδάμου για να πει ΝΑΙ για το Υπουργείο Υγείας

adamoros 18062021 ΑΔΑΜΟΣ ΑΔΑΜΟΥ
ΠτΔ – ΠτΒ Προεδρικό Mέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αδάμο Αδάμου. // PoR - House President Presidential Palace. Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, in a meeting with the President of the House of Representatives, Mr Adamos Adamou.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Omega, υπό ένα όρο – προϋπόθεση που ο ίδιος θα θέσει, θα αποδεχθεί την υπουργοποίηση  του και την ανάληψη του Υπουργείου Υγείας ο τέως πρόεδρος της Βουλής Αδάμος Αδάμου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο  Αδάμου θα πει το ΝΑΙ εάν γίνει αποδεκτή η πρόθεση του να εργαστεί όπως ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να εργαστεί σε μία δύσκολη περίοδο για το υπουργείο, τόσο λόγω των σημαντικών εκκρεμοτήτων που παραμένουν για το ΓΕΣΥ,  όσο και λόγω των αναγκών που υπάρχουν ακόμη για την διαχείριση της πανδημίας.

Αν το αφήσουν να δουλέψει όπως πρέπει, χωρίς παρεμβάσεις και όπως ο ίδιος θεωρεί ότι επιβάλλει ο τομέας της υγείας, τότε θα πει ΝΑΙ και θα αναλάβει το υπουργείο, ήταν η επισήμανση η στο omegalive πηγής που είναι σε θέση να γνωρίζει τόσο τους προβληματισμούς όσο και τις προθέσεις του κ. Αδάμου.

Πάντως το πρωί,  κληθείς να αναφερθεί στην αποχώρησή του από το Υπουργείο Υγείας και ερωτηθείς εάν γνωρίζει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, επανέλαβε ότι πρόσφατα έχει μεταφέρει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το Υπουργείο και επεσήμανε πως οι τελικές αποφάσεις σε σχέση με τον διάδοχό του θα ληφθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πηγή:  Οmega