Οδηγούσε μεθυσμένος και χτύπησε σε διατρητική μηχανή – Χειροπέδες σε 41χρονο

Ο οδηγός που δεν φαινόταν χτυπημένος, άρχισε να φωνάζει, κτυπώντας τα χέρια του στο αυτοκίνητο, και παρουσίασε συμπτώματα μέθης

cache 1500x3000 Analog medium 1653347 78016 522023

Στην σύλληψη 41χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας, μέθης κατά την οδήγηση, πρόκλησης τροχαίου και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες Πέμπτη γύρω στις 20:00 41χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε στην περιοχή Πόλης Χρυσοχούς με πορεία από Προδρόμι προς Πόλη Χρυσοχούς.

Αυτό εξήλθε του δρόμου στην αριστερή πλευρά και συγκρούστηκε πάνω σε διατρητική μηχανή που αντλεί νερό.

Στη σκηνή μετέβησαν, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς. Ο οδηγός που δεν φαινόταν χτυπημένος, άρχισε να φωνάζει, κτυπώντας τα χέρια του στο αυτοκίνητο, και παρουσίασε συμπτώματα μέθης.

Αυτός, σύμφωνα με την Αστυνομία, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοόλης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για τα αδικήματα της πρόκλησης ανησυχίας και μέθης κατά την οδήγηση, ενώ προέβαλε αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψή του.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότιο 41χρονος οδηγούσε το όχημα του χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού, χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ