ΟΝΕΚ: Περιστατικά ομοφοβίας δεν έχουν θέση σε πανεπιστήμια και σχολεία

O Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου εκφράζει την απερίφραστη καταδίκη του για την ομοφοβική επίθεση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Accept ΛΟΑΤΚΙ Κύπρου, στο ΤΕΠΑΚ

4b222ba80b78fc70add8e7ada20669e3 8

O Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου εκφράζει την απερίφραστη καταδίκη του για την ομοφοβική επίθεση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Accept ΛΟΑΤΚΙ Κύπρου, στο ΤΕΠΑΚ.

Ομοφοβικά περιστατικά όπως αυτό, δεν συνάδουν με το πνεύμα και τη φιλοσοφία του Οργανισμού Νεολαίας, ούτε έχουν θέση στα πανεπιστήμια, στα σχολεία και στην κοινωνία μας ευρύτερα.

Ως ΟΝΕΚ, διαχρονικά προωθούμε την ισότητα, την αποδοχή και τον σεβασμό, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της Accept, για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς. Όλοι ανεξαιρέτως έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα και να απολαμβάνουμε τα ίδια δικαιώματα.

Αποτελώντας το κύριο όργανο εκπροσώπησης των νέων, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την προάσπιση των δικαιωμάτων της νεολαίας, χωρίς διακρίσεις, με στόχο να δημιουργήσουμε μία κοινωνία που να σέβεται και να αποδέχεται τη διαφορετικότητα, σε κάθε μορφή της.