Ονούφριος Κουλλά: Μετά από 13 μήνες πανδημίας, μπορούμε ακόμα να στηρίζουμε εργαζόμενους, ανέργους, επιχειρήσεις, αυτοεργοδοτούμενους

"Αυτή ήταν η δύσκολη δουλειά. Το εύκολο, δηλαδή απλώς να ζητάς περισσότερα, είναι η δουλειά της αντιπολίτευσης. Μάλιστα ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ που δεν ψήφισαν τον προϋπολογισμό, μονίμως ζητούν περισσότερα."

Στιγμιότυπο 2021 04 06 21.14.02 Βουλευτικές Εκλογές 2021, Ονούφριος Κουλλά

Τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό, ύψους 250 εκατ., που κατέθεσε το Υπουργείο Οικονομικών συζήτησε την Δευτέρα η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής ΔΗΣΥ Αμμοχώστου, Ονούφριος Κουλλά ανέφερε:

“Μετά από 13 μήνες πανδημίας, μπορούμε ακόμα να στηρίζουμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τις επιχειρήσεις και τους αυτοεργοδοτούμενους.

Την ίδια ώρα παραχωρούνται επιπρόσθετα 60εκατ., στο Υπουργείο Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτό που θέλω να υπομνήσω στους συμπολίτες μας είναι πως κάποιοι φρόντισαν να υπάρχουν αυτές οι αντοχές, να υπάρχουν αυτές οι δημοσιονομικές δυνατότητες.

Αυτή ήταν η δύσκολη δουλειά. Το εύκολο, δηλαδή απλώς να ζητάς περισσότερα, είναι η δουλειά της αντιπολίτευσης. Μάλιστα ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ που δεν ψήφισαν τον προϋπολογισμό, μονίμως ζητούν περισσότερα.

Στα δύσκολα, όμως, αυτό που μετρά είναι οι πράξεις κι όχι τα λόγια.”