Πάνω από 300 τροχαίες καταγγελίες το τελευταίο 24ωρο

Στην επαρχία Αμμοχώστου έγινε στοχευμένη επιχείρηση για έλεγχο οχημάτων τύπου Buggy, τρίκυκλων και τετράτροχων μοτοσικλετών

Screenshot 2 5 Αστυνομία, τροχαίες καταγγελίες

Πέραν των 300 παραβάσεων διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων τροχαίας που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, ανά το παγκύπριο, το τελευταίο 24ωρο.

Στην επαρχία Αμμοχώστου έγινε στοχευμένη επιχείρηση για έλεγχο οχημάτων τύπου Buggy, τρίκυκλων και τετράτροχων μοτοσικλετών.

Κατά την επιχείρηση καταγγέλθηκαν 21 οδηγοί για μη χρήση προστατευτικού κράνος, ενώ προέκυψαν και τρεις κατασχέσεις τετράτροχων μοτοσικλετών, οι οδηγοί των οποίων εντοπίστηκαν να οδηγούν κάτω από την επήρεια οινοπνεύματος.

Η πλειοψηφία των καταγγελιών, αφορούσε αδικήματα τα οποία αποδεδειγμένα αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, όπως η παράβαση του ορίου ταχύτητας, αδίκημα για το οποίο καταγγέλθηκαν πέραν των 70 οδηγών.

Οι έλεγχοι τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά, με στόχο την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων αλλά και την εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης απ’ όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου.