Παραδέχτηκε ο 30χρονος τη διαρρήξη κατοικίας της 60χρονης που παρασύρθηκε στην Πάφο

Παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος και η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο

D4A28E16 DF18 4E18 B70D C0C95DB500C7 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, θανατηφόρο τροχαίο

Παραδέχτηκε την διάπραξη της διάρρηξης και της κλοπής της κατοικίας της 60χρονης, η οποία είχε παρασυρθεί από δύο οχήματα το βράδυ της Κυριακής, ο 30χρονος συλληφθείς, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, ο 30χρονος που τυγχάνει να είναι συγγενικό πρόσωπο της 60χρονος Ανδρούλλας Παπαχριστοφόρου, παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος και η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Ο συγκεκριμένος, είπε ο κ. Ιωάννου, εκμεταλλευόμενος το περιστατικό θανάτου της 60χρονης Αντρούλλας Παπαχριστοφόρου, φέρεται να εισήλθε στην κατοικία της και να απέσπασε διάφορα αντικείμενα. Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως την καταγγελία της διάρρηξης και της κλοπής είχε κάνει ο γιος της 60χρονης, ο οποίος είχε αναφέρει στην Αστυνομία πως όταν μετέβη στην κατοικία της μητέρας του αντιλήφθηκε πως το παράθυρο της κουζίνας είχε παραβιαστεί ενώ ο φερόμενος δράστης απέσπασε περιουσία, η οποία φαίνεται να εντοπίστηκε κρυμμένη σε παρακείμενο υποστατικό – οικοδομή.

Στην οικοδομή που εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία βρέθηκε η τηλεόραση της θανούσας, ο υπολογιστής της , αρώματα και άλλα αντικείμενα.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΑΓΚ)