Παραλίμνι: Αρχίζει σήμερα το Παγκύπριο Πρωτάθλημα τέννις του Ομίλου κατηγορίας Grade 1

imagew 2 2 Νέα Αμμοχώστου, Πρωτάθλημα, Τέννις

Αρχίζει σήμερα Παρασκευή στο Παραλίμνι το Παγκύπριο Πρωτάθλημα του Ομίλου κατηγορίας Grade 1.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου αναφέρεται ότι «οι συμμετοχές έφτασαν τις 156 (205 entries) και θα γίνουν αγώνες σε 17 ηλικιακές κατηγορίες. Οι αριθμοί των συμμετοχών είναι αυξημένοι κατά 40% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, και σίγουρα οι μεγαλύτεροι της τελευταίας επταετίας».

Σημειώνεται ότι «λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, αποφασίστηκε όπως οι αγώνες να διεξάγονται μόνο τις απογευματινές ώρες και οι πρώτοι αγώνες θα αρχίσουν στις 4 το απόγευμα. Πέραν των εγκαταστάσεων του Ομίλου Αντισφαίρισης Παραλιμνίου, θα χρησιμοποιηθούν για τη διεξαγωγή ορισμένων αγώνων τις πρώτες ημέρες τα γήπεδα στο Nissi Beach που έχουν την ίδια επιφάνεια (συνθετικός χλοοτάπητας)».

Την ίδια ώρα οι συμμετοχές στην μικρή κατηγορία των BS12 που έφτασε τις 43 που θεωρείται από τους διοργανωτές «εντυπωσιακός».

Εν τω μεταξύ ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο στο Aphrodite Hills Resort το Παγκύπριο Πρωτάθλημα G3 που διοργανώνει η ομώνυμη ακαδημία Τένις.

Οι τελικοί του πρωταθλήματος θα αρχίσουν στις 8.30 το πρωί, ο τελικός ανδρών θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν οι Μενέλαος Ευσταθίου, Νίκολας Κάμπελ, Φώτος Φωτιάδης, Έντμοντ Αϊνετζιάν, Δημήτρης Αζοΐδη, Στέφανος Σάββα και Χρήστος Κυρίλλου.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται με τη συμμετοχή 110 αντισφαιριστών σε 15 κατηγορίες Μονών και Διπλών.

Εξάλλου από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου θα διεξαχθεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ioannides Tennis Academy G1.

Πηγή: ΚΥΠΕ