Παρατράγουδα σε τελετή αποφοίτησης για το… κούρεμα – Γονιός έριξε κροτίδα

Αναστάτωση προκλήθηκε σε Γυμνάσιο

ac4c0a00e6ef6b19a668c56cf7dc8116

Αναστάτωση προκλήθηκε σε Γυμνάσιο της Λάρνακας μετά την απόφαση του Διευθυντή του σχολείου να μην δώσει απολυτήρια σε αριθμό μαθητών.

Η απόφαση του εν λόγω Διευθυντή λήφθηκε καθώς οι μαθητές δεν είχαν το ενδεδειγμένο παρουσιαστικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Διευθυντής ενημέρωσε τους γονείς και τους μαθητές για την απόφασή του με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση από τους γονείς των μαθητών, ενώ σε κάποια στιγμή ζευγάρι γονέων φέρεται να εξύβρισαν και να απείλησαν τον Διευθυντή.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σχολείο, καθώς ο Διευθυντής είχε εκφράσει ανησυχίες για τη ζωή του.

Οι Αστυνομικοί συνόδευσαν τον Διευθυντή στο σπίτι του, ενώ ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προβεί σε καταγγελία κατά των δύο γονέων.

Να σημειωθεί ότι πληροφορίες του SigmaLive από την ΟΕΛΜΕΚ, αναφέρουν ότι ο Διευθυντής έδωσε τα απολυτήρια των μαθητών στο τέλος της γιορτής ενώ ο λόγος που προκλήθηκε η αναστάτωση ήταν η μη ευπρεπής εμφάνιση αριθμού μαθητών.

Ειδικότερα οι τελειόφοιτοι φέρονται να είχαν περίεργα κουρέματα και βαμμένα μαλλιά. Η ένταση σύμφωνα με τις ίδιες πηγές προκλήθηκε όταν πατέρας μαθητή ο οποίος δεν ήταν εμπλεκόμενος στο συμβάν άρχισε να βρίζει τον Διευθυντή με αποτέλεσμα να παρέμβουν ιδιώτες φύλακες που ήταν στον χώρο για να επαναφέρουν την τάξη και την ηρεμία.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι σύμφωνα με το αρχικό δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, ο εν λόγω διευθυντής είχε και στο παρελθόν καταγγελίες, φέρεται να μην έδωσε απολυτήριο σε μαθητή από τη Συρία, λόγω της ένδυσης και του κουρέματός του.

Ο εν λόγω διευθυντής, είναι ο ίδιος που καταγγέλθηκε από γονείς πέρσι, επειδή δεν άφησε την μαθήτρια από την Κένυα να παρευρεθεί στην τελετή αποφοίτησης του σχολείου, γιατί δεν είχε ευπρεπή εμφάνιση, αφού τα μαλλιά της ήταν πλεξούδες.

sigmalive.com