ΚΥΠΡΟΣ: Παρενόχλησε σεξουαλικά 9χρονη μέσα σε υπεραγορά

Απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε την περασμένη Πέμπτη σε υπεραγορά της Λευκωσίας, όταν άγνωστος άνδρας πιθανόν αλλοδαπός, φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά κοριτσάκι ηλικίας μόλις 9 ετών κι έγινε καπνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας μετέβη με τηην 9χρονη κόρη του στην υπεραγορά για να ψωνίσουν. Σε κάποιοα στιγμή κι ενώ ο πατέρας αγόραζε προϊόντα από τα ράφια της υπεραγοράς, άγνωστος πλησίασε την 9χρονη χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον πατέρα και την θώπευσε.

Στη συνέχεια και βγαίνοντας έξω από την υπεραγορά, ο πατέρας πρόσεξε ότι η μικρή ήταν αναστατωμένη. Σε συνεχείς ερωτήσεις του για το «τι έχει» η 9χρονη του αποκάλυψε ότι κάποιος άγνωστος άνδρας την άγγιξε δύο φορές στα οπίσθια την ώρα που εκείνος κοιτούσε προς τα ράφια του καταστήματος.

Αμέσως ο πατέρας με την κόρη του επέστρεψαν στην υπεραγορά και εξηγώντας το τί συνέβη, ζήτησαν από τον υπεύθυνο να δει το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, όπως κι έγινε.

Εξετάζοντας τις εικόνες διαπίστωσαν πως πράγματι σε κάποια στιγμή ο άγνωστος άνδρας άγγιξε δύο φορές τη μικρή όπως ακριβώς εκείνη περιέγραψε στον πατέρα της νωρίτερα.

Αμέσως ο πατέρας προέβη σε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου και η υπόθεση διερευνάται

 

Πηγή