Πέραν των 15 χιλιάδων επιστολών έλαβε ο Άγιος Βασίλης

Σύμφωνα με την κυρία Ηρακλέους, ποικίλουν οι επιθυμίες των παιδιών και το καθένα έχει το δικό του ξεχωριστό τρόπο να απευθυνθεί στον Άγιο Βασίλη

Santa letter Άγιος Βασίλης, επιστολές

Τα ταχυδρομεία Κύπρου δέχθηκαν και φέτος την αγάπη, τις ευχές και τις επιθυμίες των μικρών φίλων του Αγίου Βασίλη. Πέραν των 15 χιλιάδων επιστολών, αποστάληκαν ηλεκτρονικά και ταχυδρομικά. 

Μιλώντας στον ACTIVE η ταχυδρομική επιθεωρήτρια Μαρία Ηρακλέους ανέφερε ότι τα παιδιά όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος απευθύνθηκαν στον Άγιο Βασίλη με το δικό τους τρόπο, μέσω της πλατφόρμας του ταχυδρομείου Post to Santa ή ταχυδρομικά με κάρτες ζωγραφιές και μηνύματα.

«Φέτος έχουν ξεπεράσει τις 15 χιλιάδες οι επιστολές των παιδιών μέσω της πλατφόρμας των ταχυδρομείων και πέραν των δύο χιλιάδων με τον παραδοσιακό τρόπο, την επιστολή».

Η πανδημία δεν έλειπε από τις ευχές των παιδιών . Σύμφωνα με την κυρία Ηρακλέους, ποικίλουν οι επιθυμίες των παιδιών και το καθένα έχει το δικό του ξεχωριστό τρόπο να απευθυνθεί στον Άγιο Βασίλη. «Κάποια ζητούν ηλεκτρονικά παιχνίδια, κινητό, play station, κουκλόσπιτα, σκυλάκια, αλλά και τα πιο ευαίσθητα ζητούν υγεία για την οικογένεια τους και όλο τον κόσμο, ειρήνη και να φύγει η πανδημία».