Περίμενε το Αλεξούι να βγει στο μπαλκόνι ο δράστης – Κλοπιμαίο το όχημα (VID)

Έτσι σκότωσαν το «Αλεξούι» – Το σχέδιο δράσης των επαγγελματίων φονιάδων που εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου

01

Δεύτερη δολοφονία, η οποία πιθανότατα αποτελεί και αυτή ξεκαθάρισμα λογαριασμών, διαπράχθηκε μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες.

Μετά την εκτέλεση του Θανάση Καλογερόπουλου στον παραλιακό της Λεμεσού, χθες το βράδυ έπεσε νεκρός και ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, 45 ετών, από κτύπημα ελεύθερου σκοπευτή, στην περιοχή της Ακρόπολης στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαυρομιχάλης, γνωστός και ως Αλεξούι, δέχθηκε μόνο μία σφαίρα, ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του, στον δεύτερο όροφο, λίγο μετά τις εννέα το βράδυ.

Επλήγησαν τα ζωτικά του όργανα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Εναντίον του Αλέξη Μαυρομιχάλη είχαν διενεργηθεί ακόμα τρεις απόπειρες δολοφονίας, το 2004, το 2008 και το 2015.

Λίγο μετά τη δολοφονική επίθεση, όχημα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο, εντοπίστηκε να φλέγεται παρά την έξοδο του Κοτσιάτη, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο να συνδέεται με το συμβάν, με τους δράστες να βάζουν φωτιά, ώστε να καλύψουν τα ίχνη τους.

Σε ανάλογη ενέργεια, είχαν προβεί και οι δράστες της δολοφονίας του Θανάση Καλογερόπουλου, το πρωί της Δευτέρας, γεγονός το οποίο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι δύο δολοφονίες να συνδέονται μεταξύ τους.

 

Πηγή: Sigmalive