Πήρε εξιτήριο ο Μητροπολίτης Λεμεσού – «Με την βοήθεια του Θεού»

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού

45754043 1439442342826141 5216628434037374976 o ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Εξιτήριο έλαβε σήμερα ο Μητροπολίτης Λεμεσού, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού, έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι, με τη βοήθεια του Θεού και τη μεγάλη συμβολή των θεραπόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού σήμερα 29 Μαρτίου έχει πάρει εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Έχει ολοκληρωθεί η ιατροφαρμακευτική αγωγή την οποία έλαβε και έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Ο Πανιερώτατος θα παραμείνει στον Μητροπολιτικό οίκο σε αυτοπεριορισμό. Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες της και την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που με εμπιστοσύνη και ιατρική επάρκεια προσέφεραν την πρέπουσα φροντίδα και βοήθεια στον Πανιερώτατο όπως και σε όλους τους ασθενείς ανεξαιρέτως κατά τις ημέρες της νοσηλείας του. Ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους για τη συμπαράσταση τους και τις προσευχές τους όλο αυτό το διάστημα της νοσηλείας του Πανιερωτάτου στο νοσοκομείο. Ευχόμαστε διάπειρα να βοηθήσει ο Θεός να περάσει η πανδημία αυτή και να έρθει ειρήνη και υγεία στον κόσμο.

Από την Ερανική Επιτροπή Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας ανακοινώνεται ότι η καθιερωμένη παράκληση προς τον Άγιο Λουκά θα τελείται κάθε Τρίτη στις 7:30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωσήφ του Μνήστορος, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν βάση του πρωτοκόλλου από το Υπουργείο Υγείας.

Η Ερανική Επιτροπή της Ι.Μ Παναγίας Ελεούσης Πανιώτη Γερμασόγειας πραγματοποίησε στις 26 Φεβρουαρίου στο κρατικό λαχείο, την κλήρωση του λαχνού και ο τυχερός λαχνός είναι : 15032

Η Επιτροπή Ανεγέρσεως Αγίου Πορφυρίου Λεμεσού, πραγματοποίησε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στην αίθουσα κληρώσεων του κρατικού λαχείου στην Λευκωσία, στην παρουσία της προϊσταμένης και άλλων λειτουργών του κρατικού λαχείου, την κλήρωση των λαχνών με δώρο ένα αυτοκίνητο Ford. Ο λαχνός που κληρώθηκε είναι : 12969.