Πρώην συγκρατούμενος συζυγοκτόνου: «Δεν είναι δολοφόνος»

Συνέντευξη στη βρετανική Mirror παραχώρησε πρώην συγκρατούμενος του 74χρονου Ντέιβιντ Χάντερ, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της γυναίκας του στην Τρεμιθούσα

54560DBE 78D2 4106 A03F B6B825C6FAD9

Συνέντευξη στη βρετανική Mirror παραχώρησε πρώην συγκρατούμενος του 74χρονου Ντέιβιντ Χάντερ, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της γυναίκας του στην Τρεμιθούσα.

Ανέφερε ότι η αποφυλάκιση του μετά από 16 μήνες είχε μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς άφησε πίσω τον φίλο του Ντέιβιντ.

Πρόσθεσε ότι « (ο 74χρονος) μιλούσε πολύ για την κόρη του και για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Τζάνις.  «Ξεκάθαρα αγαπούσε τη σύζυγό του και ήθελε να τη βοηθήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι δολοφόνος. Ακόμα και οι δεσμοφύλακες ήταν με το μέρος του. Αναρωτιούνταν γιατί είναι στη φυλακή, αφού είναι 75 χρονών και είναι καλός άνθρωπος».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ίδιο μέσο, μετά την αποφυλάκιση του μιλάει δύο φορές τη βδομάδα στο τηλέφωνο με τον Ντέιβιντ.

Ο Βρετανός πρώην κατάδικος δεν έχασε την ευκαιρία να κατηγορήσει τις κυπριακές Αρχές για τον χειρισμό της δικής του υπόθεσης. Ο συγκεκριμένος καταδικάστηκε σε φυλάκιση για πρόκληση πυρκαγιάς.

Καταγγέλλει ότι τον μετέφεραν σε αστυνομικό σταθμό τα ξημερώματα, όταν ήταν μεθυσμένος και είχε καταρρεύσει ψυχολογικά. Ισχυρίζεται επίσης ότι του πήραν κατάθεση χωρίς την παρουσία δικηγόρου, με την αστυνομία να του λέει αν ομολογούσε ότι θα τον διευκόλυνε στη δίκη.