Προσπάθησε να μεταφέρει ναρκωτικά σε κρατούμενο μέσω σαμπουάν

AFE13164 8BFD 49DC A2FE 3D381860605C ΥΚΑΝ

Ναρκωτικά σε συσκευασία σαμπουάν φέρεται να επιχείρησε να μεταφέρει σε κρατούμενο, ένας 35χρονος, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Οπως αναφέρεται, έγινε αντιληπτός, ανακρίθηκε, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος, χωρίς να κατηγορηθεί εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, χθες στις 21:50 προσήλθε στον χώρο των κρατητηρίων, ένα πρόσωπο ηλικίας 35 ετών για να μεταφέρει χρειώδη σε κρατούμενο.

Κατά τον ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο των αντικειμένων που προσκόμισε, με μηχανή που βρίσκεται στο χώρο των κρατητηρίων, μέσα στο σαμπουάν εντοπίστηκε ένα ύποπτο αντικείμενο και σχετικά ενημερώθηκαν μέλη της ΥΚΑΝ. Από φυσικό έλεγχο που διενήργησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ, μέσα στο εν λόγω δοχείο σαμπουάν εντοπίστηκε γυάλινο σκεύασμα καπνίσματος εντός του οποίου υπήρχε καλαμάκι κλειστό δια καψίματος που φέρεται να περιείχε ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεταμφεταμίνης βάρους 0,5 γραμμαρίων.

Ακολούθως ο 35χρονος κλήθηκε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και ανακρινόμενος γραπτώς παραδέχτηκε τη διάπραξη πράξη του αδικήματος.

Στη συνέχεια αναχώρησε από την Αστυνομία Πάφου χωρίς να κατηγορηθεί εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου).