Πρόβλημα με την υποψηφιότητα Ιουλίας Χορβίνα Κομνηνού (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόβλημα προέκυψε με την υποψηφιότητα και τις υπογραφές των εκατό της Ιουλίας Χορβίνα Κομνηνού

3EC333B9 373C 419D 98F9 42825A3BDD61

Πρόβλημα προέκυψε με την υποψηφιότητα και τις υπογραφές των εκατό της Ιουλίας Χορβίνα Κομνηνού.

Σύμφωνα με την σύμβουλο της, Έλλη Θεοφάνους που μίλησε στο «Μεσημέρι και Κάτι», ανέφερε ότι κατά παράβαση απαίτησε από 130 άτομα που έχουν υπογράψει υποστηρίζοντας την κ. Κομνηνού να παρέχουν αντίγραφο της πολιτικής τους ταυτότητας, παρόλο που έχουν δοθεί και τα ονόματα και οι υπογραφές και ο αριθμός της ταυτότητας του κάθε υποστηρικτή.

Το πρόβλημα προκύπτει στο ότι πάρα πολλοί λένε ότι γιατί να δώσω το αντίγραφο, έχω δώσει την συγκατάθεση μου με την υπογραφή μου, μπορείτε να με πάρετε και τηλέφωνο για να πω ότι την υποστηρίζω.

Κληθείσα να απαντήσει αν διαφωνεί με ότι το ΥΠΕΣ πρέπει να κάνει διασταύρωση για το ποιος είναι αυτός που υποστηρίζει την κ. Κομνηνού και ότι δικαιούται να ψηφίσει, απάντησε ότι συμφωνεί παρόλα αυτά οι περισσότεροι έχουν πει ότι είναι απασχολημένοι διάφορα και ότι έχουν δώσει ήδη αντίγραφο της ταυτότητας και οι υπόλοιποι δείχνουν κάποια ευαισθησία στο να παρέχουν στοιχεία και ζητούν να επικοινωνήσουν μαζί τους για να εξακριβώσουν την ταυτότητα τους ή να παρέχουν κάποιο αντίγραφο.

Αυτό που προτείνουν είναι, αντί να πάνε στο ΥΠΕΣ όλοι για να γίνει η ταυτοποίηση που δεν είναι και εφικτό εφόσον έχουν δουλειές, να επικοινωνήσουν μαζί τους τηλεφωνικώς  που δεν θα ήθελε να δώσει την ταυτότητά του και θα ήταν αρκετό.

Κλείνοντας, ανέφερε ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να βρεθεί λύση αλλιώς διασφαλίζουν τα δικαιώματα τους και γιατί όχι να προσφύγουν και στη δικαιοσύνη.

Δείτε το βίντεο: