Προβλήματα σε Ταχυδρομεία λόγω έκτακτων περιστατικών

Προβλήματα παρουσιάζονται σε δύο Ταχυδρομεία λόγω εκτάκτων περιστατικών

8776c762da2f287888f616acb8d7545f 5 Προβλήματα, ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ

Προβλήματα παρουσιάζονται σε δύο Ταχυδρομεία και συγκεκριμένα σε Παλλουριώτισσα και Κοκκινοτριμιθιά, λόγω εκτάκτων περιστατικών.

Την ίδια ώρα, κλειστό λόγω κρούσματος είναι το Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Λεμεσού λόγω κρούσματος.

Λεμεσός

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι σήμερα, Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, το Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Λεμεσού θα παραμείνει κλειστό, λόγω κρούσματος κορωνοϊού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία απολογούνται για την ταλαιπωρία, ζητούν την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουν όπως επισκέπτεται προσωρινά άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λεμεσό για την εξυπηρέτησή του.

Παλλουριώτισσα

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, ότι λόγω έκτακτων ιατρικών περιστατικών, στο Ταχυδρομικό Γραφείο Παλλουριώτισσας, από σήμερα Πέμπτη 27/01/2022 μέχρι νεότερης ειδοποίησης, θα διεξάγεται μόνο παράδοση συστημένης αλληλογραφίας και μικροδεμάτων καθώς και διανομή αλληλογραφίας μέσω των Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων.

«Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία. Ζητούμε την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουμε όπως επισκέπτεται προσωρινά άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λευκωσία για την εξυπηρέτησή του», προστίθεται.

Κοκκινοτριμιθιάς

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι, λόγω έκτακτων περιστατικών, στο Ταχυδρομικό Γραφείο Κοκκινοτριμιθιάς, σήμερα Πέμπτη 27/01/2022, θα διεξάγεται μόνο παράδοση συστημένης αλληλογραφίας και μικροδεμάτων καθώς και διανομή αλληλογραφίας μέσω των Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων.

«Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία. Ζητούμε την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουμε όπως επισκέπτεται προσωρινά άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λευκωσία για την εξυπηρέτησή του», καταλήγει η ανακοίνωση.