Πυρκαγιά κατέστρεψε διώροφη οικία πλησίον του ΤΕΠΑΚ – Άτομα εγκατέλειψαν το κτίριο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εγκατέλειψαν το κτήριο τέσσερα άτομα πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Screenshot 16 1 Λεμεσός, ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς διώροφη διατηρητέα αλλά εγκαταλελειμένη οικία στην οδός Ιφιγενείας πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική στις 11:31 ανταποκρίθηκε με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος, σε πυρκαγιά σε διώροφη διατηρητέα αλλά εγκαταλελειμμένη οικία στην οδός Ιφιγενείας πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου ανέφερε οτι η πυρκαγιά είναι στο δεύτερο όροφο και καίγεται ολοκληρωτικά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εγκατέλειψαν το κτήριο τέσσερα άτομα πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τα μέλη μας προχωρούν με κατάσβεση, έρευνα για τυχόν παγιδευμένα άτομα και προφύλαξη παρακείμενων κατοικιών λόγω της συνοχής των κτηρίων. Πιθανόν να προκύπτει και θέμα στατικής επάρκειας της εμπλεκόμενης στην πυρκαγιά οικοδομής.

Πρόθσεσε οτι λόγω της πυρκαγιάς πυκνός μαύρος καπνός κάλυψε την περιοχή, ενώ λόγω του μεγάλου θερμικού φορτίου προέκυψε κατάρρευση της οροφής.Οι προσπάθειες ολικής κατάσβεσης και προστασίας παρακείμενων οικοδομημάτων συνεχίζονται από τα μέλη της Πυροσβεστικής.

*ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ SIGMALIVE