Ραγίζει καρδιές ο Φάνος Κουρουφέξης: «Η Ζέτα Αιμιλιανίδου ήταν η μάνα μας…»

«Προετοιμαζόμασταν για ένα πολύ διαφορετικό αποχαιρετισμό που θα γινόταν τον ερχόμενο Μάρτιο…»

mevlut 1155x770 8

«Η Ζέτα Αιμιλιανίδου ήταν η μάνα μας, ο πιο στενός μας συνεργάτης», είπε ο στενός συνεργάτης και σύμβουλος της Υπουργού Φάνος Κουρουφέξης στον επικήδειο λόγο του.

«Είναι σκληρό και δύσκολο για εμάς. Προετοιμαζόμασταν για ένα πολύ διαφορετικό αποχαιρετισμό που θα γινόταν τον ερχόμενο Μάρτιο…», είπε.

«Αγαπημένη μας Υπουργέ, είσαι ο φάρος μας και εφόσον υπήρξες, υπάρχεις και θα υπάρχεις.

Ως στενοί σου συνεργάτες σου αφιερώσαμε πλήρως τη ζωή μας. Νιώθαμε ότι έπαιρνες εκείνα που έκρινες ότι χρειαζόσουν για να κάνεις αυτή την κοινωνία καλύτερη.

Πέτυχες όσα πέτυχες και υλοποίησες πλήρως το όραμα του Προέδρου. Πίστεψες και συ σε εμάς», ανέφερε ο Φάνος Κουρουφέξης.«Το ήθος και η ακεραιότητά σου ήταν ο θεμέλιος λίθος της ύπαρξής σου. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι εσύ ήσουν ο προστάτης μας. Η δουλειά μας ήταν δική σου. Μόνο εσύ δημιούργησες έναν απόρθητο θόλο για εμάς.

Νιώθαμε σιγουριά δίπλα σου», ανέφερε.

«Για τα πολλά λάθη μας εσύ αναλάμβανες την ευθύνη. Χωρίς εξαιρέσεις. Για τις ελλείψεις μας έμπαινες μπροστά να επωμιστείς το κόστος.

Η Ζέτα ήταν η μάνα μας, ο πιο στενός μας συγγενής, ο δικός μας άνθρωπος. Άπιαστο ιδανικό και πρότυπο που ως φάρος μες τη νύχτα μας δείχνει την κατεύθυνση.

Θα ήταν ύβρης να σου υποσχεθούμε ότι θα ακολουθήσουμε στα βήματά σου και το παράδειγμα σου, επειδή δεν είσαι πια εδώ. Σου υποσχόμαστε όμως όλοι ότι θα προσπαθήσουμε. Το κομμάτι σου μέσα μας ζει και μας θυμίζει τα σημαντικά πράγματα στη ζωή», είπε καταληκτικά ο Φάνος Κουρουφέξης.