«Σφαγή» Χάσικου- Γεωργιάδη: «Τα εγω εν τζιαι αλλού» – «Παρά να κάνεις τον μάγκα»

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 01 20T150553.341 Σωκράτης Χάσικος, Χάρης Γεωργιάδης

Ανάρτηση – απάντηση έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρώην ΥΠΕΣ Σωκράτης Χάσικος, στα όσα δημόσια κατέθεσε στην Ερευνητική Επιτροπή για τις πολιτογραφήσεις ο Χάρης Γεωργιάδης.

Μεταξύ άλλων ο κ.Χάσικος αναφέρει ότι ο ίδιος αναλαμβάνει τις όποιες ευθύνες του αναλογούν.

Ο κ.Χάσικος κατέθεσε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Ερευνητική Επιτροπή και εξήγησε τη στελέχωση της Μονάδας του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος, τον τρόπο λήψης απόφασης από το Υπουργικό Συμβούλιο σε σχέση τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις, τον τρόπο που πραγματοποιείτο ο έλεγχος των Επενδυτών, καθώς επίσης αν ήρθαν προσωπικά σε επαφή με επενδυτές ή/και με παρόχους υπηρεσιών.

«Ρε @Georgiades_H, τούτα τα «εγώ εν Τζίαι» στην επιτροπή για όλα φταίει ο Χασικος ….αλλού. Τον καιρό που το κράτος δεν είχε «μια» και ήταν στα πρόθυρα χρεοκοπίας κ μνημονίου με μοναδικό έσοδο τις πολιτογραφήσεις μην το ξεχνάς. Εγώ αναλαμβάνω τις όποιες ευθύνες μου αναλογούν», αναφέρει ο Σωκράτης Χάσικος».

Στην αντεπίθεση ο Χάρης Γεωργιάδης

Με ανάρτηση στο ίδιο ύφος ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, απάντησε στον Σωκράτη Χάσικο.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ρε @hasicos επειδή εγώ παρουσιάστηκα σε ανοικτή ακρόαση στην Επιτροπή και δημοσίως ανέλαβα τις ευθύνες μου, ενώ εσύ έκανες μια κλειστή τηλεδιάσκεψη, ζήτα και δώσε τα πρακτικά της δικής σου εμφάνισης στη δημοσιότητα, παρά να κάνεις τον «μάγκα» από το tweeter…».

https://twitter.com/Georgiades_H/status/1351871272859394055?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1351871272859394055%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sigmalive.com%2Fnews%2Fpolitics%2F727091%2Fxasikos-se-georgiadi-ta-ego-en-tziai-gia-ola-ftaiei-o-xasikos-allou

Η νέα απάντηση Χάρη: «Λάθος μου που απάντησα»

Λίγη ώρα αργότερα ο τέως ΥΠΟΙΚ έδωσε νέα απάντηση μέσω Twitter όπου ανέφερε, «Λάθος μου που απάντησα στον @hasicos. Διαγράφω. Η Επιτροπή θα μπορούσε, βέβαια, να δημοσιοποιήσει τα πρακτικά για όλες τις εμφανίσεις που έχουν προηγηθεί»