Σήμα κατατεθέν ο «Λουκάνικος» που δολοφονήθηκε στα λύμπια

«Ήρθε με αφρούς στο στόμα»

3a515caee2282298930ba72a7dbd76a6 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ

Νέο περιστατικό δολοφονίας σκύλου στην κοινότητα Λυμπιών της επαρχίας Λευκωσίας σημειώθηκε τη Δευτέρα.

Με ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών έκανε γνωστή την είδηση αναφέροντας ότι  άγνωστο πρόσωπο «πέταξε δηλητήρια στην περιοχή με αποτέλεσμα ο γνωστός σε όλο το χωριό «Λουκάνικος» να χάσει τη ζωή του».

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο ιδιοκτήτης του σκύλου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους ανέφερε ότι ο «Λουκάνικος» ήταν το σήμα κατατεθέν των Λυμπιών.

«Δευτέρα απόγευμα ήρθε το σκυλί στην αυλή μας, έτρεμε, ήταν ταλαιπωρημένο και είχε αφρούς στο στόμα, καταλάβαμε ότι είχε φάει φόλα.

Αμέσως τον πήραμε στον κτηνίατρο αλλά δεν τον προλάβαμε, μας είπε ότι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, είμαστε φανερά δυσαρεστημένοι. 10 χρόνια που είχαμε το σκυλάκι ποτέ δεν μας αναφέρθηκε κάποιο περιστατικό ότι ενοχλούσε» ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους.

Ερωτηθείς αν έχει εντοπιστεί το πρόσωπο που δηλητηρίασε το σκυλάκι είπε, «μας πήρανε τηλέφωνο και από την Αστυνομία και από τους οικολόγους αλλά δεν έχουν βρει κάτι μέχρι στιγμής. Αυτά τα περιστατικά πρέπει να σταματήσουν να συμβαίνουν».

Επιπλέον ανέφερε πως τέτοιου είδους περιστατικά έχουν γίνει ακόμη δύο φορές αλλά με γάτους, όμως ο δράστης δεν εντοπίστηκε.