Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Αξιωματικό της Ε.Φ Ξάνθο Κυριάκου

Το ύστατο χαίρε θα απευθύνει σήμερα η Κύπρος στον αδικοχαμένο Αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς Ξάνθο Κυριάκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

ebdc348e69d204ff36db8fe02d505b55 Εθνική Φρουρά, ΞΑΝΘΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το ύστατο χαίρε θα απευθύνει σήμερα η Κύπρος στον αδικοχαμένο Αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς Ξάνθο Κυριάκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Ο Αξιωματικός επιχειρούσε καταρρίχηση κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης στην περιοχή της Τροοδίτισσας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού στις 13.00.

Στην κηδεία θα παραστεί ο Αρχηγός της Ε.Φ, ο Υπαρχηγός καθώς και ο Υπουργός Άμυνας ο οποίος ακύρωσε τη μετάβασή του στο άτυπο Συμβούλιο των ΥΠΑΜ στη Λισσαβόνα προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του αδικοχαμένου Αξιωματικού.

Η οικογένεια δεν θα δέχεται συλλυπητήρια ενώ παράκληση είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στον Αντιλευχαιμικό Σύνδεσμο ΖΩΗ.

160af3043d428e Εθνική Φρουρά, ΞΑΝΘΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Αρχηγός Ε.Φ: Η Εθνική Φρουρά αποχαιρετά σήμερα ένα από τα παιδιά της

Η αγάπη και αφοσίωσή του στο καθήκον, συνιστούν πράξεις ανεκτίμητης αξίας, αναφέρει σε tweet του για τον Λοχαγό Ξάνθο Κυριάκου ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Δημόκριτος Ζερβάκης.

«Η Εθνική Φρουρά αποχαιρετά σήμερα ένα από τα παιδιά της. Τον Λοχαγό (ΜΧ) Ξάνθο Κυριάκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, στις 25 Μαίου 2021. Η αγάπη και η αφοσίωση του στο καθήκον, συνιστούν πράξεις ανεκτίμητης αξίας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Πηγή: Sigmalive