Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκαταλείπει την άτυχη 60χρονη

Βάζει όπισθεν και απεγκλωβίζει το θύμα από το όχημα και εγκαταλείπει τη σκηνή, αφήνοντας βαριά τραυματισμένη την άτυχη Αντρούλλα

binteo thanathforo ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, σοκαριστικό βίντεο

Καρέ-καρέ κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που βρίσκεται εγκατεστημένη σε υποστατικό στην οδό Πρίαμου στην Πάφο, τη στιγμή του φρικτού θανατηφόρου δυστυχήματος που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου 2021, με θύμα την 60χρονη Αντρούλλα Παπαχριστοφόρου.

Οι εικόνες καταδεικνύουν ότι ο οδηγός του λευκού σαλούν, παρέσυρε την 60χρονη, η οποία εγκλωβίστηκε κάτω από το μοιραίο όχημα. Αφού διένυσε συγκεκριμένη απόσταση, σταματά το όχημα και κατεβαίνει από αυτό. Για τριάντα περίπου δευτερόλεπτα ο οδηγός ψάχνει πίσω από το όχημα, ενώ διερχόμενος πολίτης φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται το θανατηφόρο δυστύχημα. Στη συνέχεια ο οδηγός επιβιβάζεται ξανά στο αυτοκίνητο και επιχειρεί να εκκινήσει. Ακολούθως βάζει όπισθεν και απεγκλωβίζει το θύμα από το όχημα και εγκαταλείπει τη σκηνή, αφήνοντας βαριά τραυματισμένη την άτυχη Αντρούλλα στο οδόστρωμα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Ο 43χρονος ύποπτος που συνελήφθη αναφορικά με το θανατηφόρο ατύχημα οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο αποφάσισε την κράτηση του για περίοδο έξι ημερών.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Alpha Κύπρου στην Πάφο Κώστας Νάνος, ενώπιον του δικαστηρίου ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε ότι οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους οπτικοακουστικό υλικό από τη σκηνή του θανατηφόρου δυστυχήματος, καθώς και την μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που επιβεβαιώνει ότι ο 43χρονος ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος.

Από την πλευρά του, ο 43χρονος δεν συνεργάζεται με τις Αρχές, προβάλλει διάφορους ισχυρισμούς και απορρίπτει τις κατηγορίες.

Τεκμήρια ωστόσο που έχουν στην κατοχή τους τα μέλη της Αστυνομίας, όπως υπολείμματα από το καθρεφτάκι του λευκού σαλούν και εξάρτημα από τον προφυλακτήρα, “δένουν” τον ύποπτο και το όχημα στη σκηνή του θανατηφόρου ατυχήματος.