Σοκαριστικό βίντεο – Σούζες με τον Χάρο στους δρόμους της Κύπρου

Κούρσες θανάτου πραγματοποιούν σε καθημερινή βάση «οδηγοί» οι οποίοι αποτελούν δημόσιο κίνδυνο για κάθε ευσυνείδητο οδηγό.

e4be9aee49212f130e4c544917b4232f μοτοσικλετα

Κούρσες θανάτου πραγματοποιούν σε καθημερινή βάση «οδηγοί» οι οποίοι αποτελούν δημόσιο κίνδυνο για κάθε ευσυνείδητο οδηγό.

Το SigmaLive έχει στην κατοχή του ένα τρομακτικό βίντεο με μοτοσικλετιστές και οδηγούς οχημάτων να καταγράφουν ταχύτητες πέραν των 300 χιλιομέτρων την ώρα, σε μερικές περιπτώσεις, κάνοντας σούζες σε αυτοκινητόδρομο και αστικούς δρόμους.

Με αφορμή και την υπόθεση στην Ελλάδα, όπου δύο μοτοσικλετιστές συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους, το SigmaLive επικοινώνησε με την Αστυνομία διαπιστώνοντας ότι το φαινόμενο των ακραίων ταχυτήτων είναι σε έξαρση το τελευταίο διάστημα και εδώ στην Κύπρο.

Σε διάστημα τριών εβδομάδων υπήρξαν επτά συλλήψεις οι οποίες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, με ταχύτητες κοντά στα 200 χιλιόμετρα την ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τροχαία είναι σε συνεργασία με το Ηλεκτρονικό έγκλημα για εντοπισμό και καταπολέμηση τέτοιων υποθέσεων και γίνονται ενέργειες από όλες τις επαρχίες, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις κατάσχονται και τα οχήματα.

Να σημειωθεί ότι τα πλάνα στο εν λόγω βίντεο που θα δείτε είναι παρμένα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου οι ίδιοι οι χρήστες δημοσιεύουν τα «κατορθώματά» τους.

Στον πίνακα πιο κάτω καταγράφεται η νομοθεσία σε θέματα ταχύτητας

1603f751eb677e μοτοσικλετα

Δείτε το τρομακτικό βίντεο: