Σοβαρά επεισόδια οπαδών στη Λεμεσό – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Προκλήθηκαν ζημιές σε υποστατικά ενώ αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς

cache 1500x3000 Analog medium 1653347 78016 522023 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, Κύπρος, Λεμεσός

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες βράδυ, μεταξύ ομάδων κουκουλοφόρων στη Λεμεσό, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 11μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία ότι έξω από Σύνδεσμο Φιλάθλων, στη Λεμεσό, βρίσκονταν συγκεντρωμένοι γύρω στα 40 άτομα, που έφεραν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα.

Ταυτόχρονα, δεύτερη ομάδα, αποτελούμενη από 70 με 80 άτομα, τα οποία επίσης κρατούσαν ρόπαλα και πέτρες, προσέγγισε τη σκηνή και άρχισαν τη μεταξύ τους ρίψη πετρών, πυροτεχνημάτων και βομβών μολότοφ.

Στη σκηνή μετέβησαν περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού. Στη θέα των αστυνομικών, οι οχλαγωγούντες τράπηκαν σε φυγή, διαμέσου των παρακείμενων δρόμων.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, 21χρονος, ο οποίος φέρει κάταγμα στον αγκώνα. Ταυτόχρονα, προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα υποστατικά, ενώ αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά.

Η σκηνή των επεισοδίων αποκλείστηκε από την Αστυνομία για διενέργεια εξετάσεων. Κατά τη διάρκειά τους, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια όπως αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί και πυροτεχνήματα.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, μέχρι στιγμής, έχει ληφθεί αριθμός καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.