Σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Παλαιχωρίου – Λευκωσίας – Έκλεισε δρόμος

Όχημα συγκρούστηκε με βυτιοφόρο

b b troxaio 1 ΔΡΟΜΟΣ, Τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον δρόμο Παλαιχωρίου – Λευκωσίας όταν όχημα συγκρούστηκε με βυτιοφόρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλειστός είναι γύρω στις 6.30 το πρωί σήμερα Δευτέρα, [08/04], ο δρόμος Παλαιχωρίου – Λευκωσίας, στο τμήμα από Ανάγυια μέχρι και Δευτερά, λόγω οδικής σύγκρουσης. Οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου, μέσω Δευτεράς και Αναγυιών.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί που κατευθύνονται προς τη Λευκωσία, καλούνται να κατευθύνονται προς τον παλαιό δρόμο, μέσω της παρόδου προς Βιομηχανική Περιοχή Εργατών και Ανάγυια – Δευτερά, ενώ οι οδηγοί, οι οποίοι κατευθύνονται προς Παλαιχώρι, καλούνται να κατευθύνονται προς τον παλαιό δρόμο, μέσω της παρόδου αριστερά του κυκλικού κόμβου παρά τα ιδιωτικά γήπεδα ποδοσφαίρου και του ιδιωτικού σχολείου, στον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου.

Στο σημείο της σύγκρουσης βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για διενέργεια εξετάσεων, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.