Σπάραξε 86χρονος στο ΣΙΓΜΑ: «Μετακόμισα γιατί κοροϊδεύαν τα 5 μου παιδιά»

Το βράδυ που επέστρεφαν έκλαιγαν. Έκλαιγαν γιατί τα ενοχλούσαν συνέχεια

3ea821c5c44a011aeb982c57b5740818 5 BULLYING, Κύπρος

Μια συγκλονιστική μαρτυρία ακούστηκε στο Μεσημέρι και Κάτι από έναν 86χρονο.

Με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε το τραγικό περιστατικό bulling σε έφηβο στην Επαρχία Λευκωσίας, ο 86χρονος πήρε θάρρος να παρέμβει στην εκπομπή και να εξιστορήσει τη δικιά του η ιστορία, η οποία όπως είπε μέχρι σήμερα τον κάνει να πονά.

Δεν ήταν λίγες οι φορές εξάλλου που η φωνή του κόμπιαζε ενόσω μιλούσε. Σε κάποιες στιγμές ο 86χρονος δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Είχα πέντε παιδιά τη δεκαετία του ’70. Το βράδυ που επέστρεφαν έκλαιγαν. Έκλαιγαν γιατί τα ενοχλούσαν συνέχεια. Τα ενοχλούσαν γιατί ήταν Μαρωνίτες. Τους έλεγαν είστε Μαρωνίτες δεν σας θέλουμε, φύγετε. Συνάντησα Διευθυντές και μου είπαν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Οι διευθυντές μου είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα… να κλείσουμε τα στόματα των μωρών;»

Ο 86χρονος είπε πως αναγκάστηκε να αλλάξει σπίτι και να μετακομίσει κοντά σε άλλο σχολείο. «Πλήρωνα σε ιδιωτικό σχολείο για να πηγαίνουν τα 5 παιδιά από Δημοτικό μέχρι Γυμνάσιο. Η ιστορία αυτή άφησε τραύματα σε μένα… στα παιδιά όχι… Σήμερα είμαι 86 ετών και θα το θυμάμαι αυτό. Όταν βλέπω αυτά που συμβαίνουν πονώ. Χθες ήταν ένα παιδί, αύριο θα είναι άλλα. Πονώ εγώ που τα βλέπω.. Υπέφερα αρκετά», είπε.

Πιο κάτω το συγκλονιστικό απόσπασμα.