Στιγμές τρόμου για 27χρονο: Μπήκαν στο δωμάτιό του ενώ κοιμόταν και τον έκλεψαν

Χειροπέδες σε 47χρονο - Καταζητείται 26χρονος

klopi 1 Κλοπή, Πάφος

Στη σύλληψη 47χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία και παράνομη κατοχή περιουσίας, ενώ για την υπόθεση καταζητείται και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 26 ετών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 27.12.23 και ώρα 4:10 το πρωί καταγγέλθηκε από 27χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι την ίδια μέρα και περί 3:45 το πρωί, ενώ κοιμόταν, κάποιο πρόσωπο φέρεται να εισήλθε στο δωμάτιο του και να του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο αξίας 1.300 ευρώ, καθώς ακόμη ένα κινητό αξίας 170 ευρώ, όλα συνολικής αξίας 1.530 ευρώ.

Από την επίσκεψη των μελών της ΑΔΕ Πάφου στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι ο δράστης εισήλθε στην κατοικία από συρόμενο παράθυρο, το οποίο ήταν ξεκλείδωτο.

ΧΘες Πέμπτη κατόπιν πληροφορίας που δόθηκε στην Αστυνομία μέλη του ΤΑΕ Πάφου διενήργησαν έρευνα σε συγκεκριμένο διαμέρισμα στην περιοχή Χλώρακας όπου διαμένει 47χρονος.

Επίσης κατά την έρευνα βρέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, δύο ρολόγια, δύο tablet και αριθμός χρυσών κοσμημάτων για τα οποία ο ένοικος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Ακολούθως ο 47χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας. Στην συνέχεια, ο 27χρονος παραπονούμενος επιθεώρησε τα κλοπιμαία και αναγνώρισε το τηλέφωνο του αξίας 1.300 ευρώ που είχε κλαπεί από την κατοικία του. Εναντίον του 47χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και για το αδίκημα της κλοπής από κατοικία και επανασυνελήφθη. Στην συνέχεια, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, κατά τη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία ότι η υπόλοιπη περιουσία αποσπάστηκε από διάφορους τόπους και με την εμπλοκή 26χρονου που τυγχάνει να είναι γιός του 47χρονου. Εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.