Στην φυλακή 25χρονος – Τον τσάκωσαν να κλέβει την Παναγία Χρυσοβενετιώτισσα

Διέρρηξε την εκκλησία και έκλεψε 13 ευρώ

ti symvolizei to anamma toy kerioy gia poio logo anavoyme keri stin ekklisia Εκκλησία, Κλοπή, φυλακη

Ποινική υπόθεση καταχωρήθηκε τη Δευτέρα εναντίον 25χρονου για διαρρήξη εκκλησίας και κλοπή στο Λατσί.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διέταξε χθες όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η Αστυνομία συνέλαβε τον 25χρονο το βράδυ του Σαββάτου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης εκκλησίας, κλοπής, και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως συγκεκριμένα το Σάββατο στις 23:20 μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία αντιλήφθηκαν την παρουσία οχήματος στον χώρο της εκκλησίας Παναγίας Χρυσοβενετιώτισσας στην περιοχή Λατσιού.

Οι αστυνομικοί εισήλθαν εντός της εκκλησίας και εντόπισαν εκεί τον 25χρονο από χωριό του διαμερίσματος της Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, ο 25χρονος παραδέχθηκε ότι εισήλθε στην εκκλησία με σκοπό να κλέψει, λέγοντας πως η πόρτα της ήταν κλειστή αλλά ανασφάλιστη.

Όπως διαφάνηκε, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, ο 25χρονος απέσπασε διάφορα κέρματα δεκατριών περίπου ευρώ από το παγκάρι της εκκλησίας.

Ομολόγησε τη διάρρηξη και την κλοπή των χρημάτων, ενώ εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Πηγή: ΚΥΠΕ